Nederlands

Het Laatste Tafeltje is nu Social Deal: tafelen bij nóg meer restaurants!

Zoek deals in de buurt vanLeiden
Het Laatste Tafeltje is nu Social Deal: tafelen bij nóg meer restaurants!
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Social Deal en Het Laatste Tafeltje slaan de handen ineen, waardoor de last-minute restaurantreserveringen met flinke kortingen nu onder de vrolijke vlag van Social Deal vallen! Wat betekent dit voor jou? Met deze samensmelting krijg jij niet alleen toegang tot smakelijke dinerdeals, maar ook tot kortingen op dagjes uit, overnachtingen en ontspannende wellnessavonturen. Ontdek hier de beste deals met korting tot wel 70%!
Daarom scoor jij de beste deals via Social Deal
Niet voor niets 7,5+ miljoen leden
9,4 op klanttevredenheid
15.000+ unieke ervaringen
7 dagen per week bereikbaar
Nooit meer te laat voor het laatste tafeltje

Via Social Deal regel je niet alleen een tafeltje bij fijne restaurants voor een goed diner. Ook voor een smakelijk ontbijtje of een uitgebreide lunch, high tea, high wine, high beer en diverse borrel- en wandelarrangementen kun je bij ons terecht. Geniet ieder moment van de dag van een goedverzorgde maaltijd of snack, uiteraard tegen de beste prijs. Weet jij al wie je mee gaat nemen? Doe inspiratie op bij onderstaand aanbod en boek een tafeltje bij een van de vele eetgelegenheden in jouw regio:

Overnachten in de fijnste hotels
Na het uitgebreid tafelen voor een aantrekkelijke prijs overnachten bij een fijn hotel? Sluit je dag comfortabel af met een overnachting bij een luxe hotel in een stad van jou keuze. Op Social Deal ontdek je de scherpste deals op hotelovernachtingen of slaap je voordelig op een camping, bungalowpark of in een appartement. Bovendien geniet je van allerlei extraatjes zoals welkomstdrankjes, een early check-in, late check-out, ontbijt, diner en zelfs volledige toegang tot de wellnessvoorzieningen van het hotel. Slaap lekker!
Niet alleen uitgebreid tafelen? Ontdek gave uitjes
Voor de beste prijs een dagje eropuit? Jij vindt de gaafste uitjes met kortingen tot wel 70% in jouw omgeving op Social Deal. Van bowlen tot karten, lasergamen, rondvaarten, museumbezoeken of een dagje dierentuin; bedenk het en het staat op Social Deal! Benieuwd wat er zoal te beleven valt? Bekijk hier de beste uitjes:
Voordelig genieten van wellness
Genieten van een heerlijk dagje wellness? Dat wordt extra genieten met scherp geprijsde deals op wellnessresorts, spa's en sauna's. Ook voor ontspannende massages of een verzorgende gezichtsbehandeling ben je bij Social Deal op de juiste plek. Jij bent uitgerust en verzorgd voor een schijntje!